De band vindt zijn oorsprong eind 2008.

Ton en Wim die in de jaren ’70 in een plaatselijke jongerensoos muziek maakten, komen elkaar nog regelmatig tegen en steevast was er elke keer weer de opmerking “we moesten eigenlijk toch maar weer eens wat gaan doen”

Tja, het was alweer zo lang geleden dat ze de instrumenten zelfs maar aangeraakt hadden, en weinig tijd met alle dagelijkse beslommeringen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en eindelijk werd de knoop toch door gehakt… goed dan, we gaan d’r voor!!

Er moesten nog wat mensen gevonden worden, en wat gaan we spelen?

Ton die bijna elke muzikant uit de regio kent ging eens netwerken.

Al snel kwam bassist en ouwe kameraad Ed de Groot in zicht en die had er wel weer zin in om in een band te gaan spelen. Ed kende uit zijn vorige bands (Oalnego en Madman Einstein) toetsenist en zanger Frans Nooijen nog dus die maar vragen! Frans speelt nog bij feestband Quatz maar hij had wel zin om weer écht muziek te gaan maken.

We waren al met vieren.

Een drummer konden we zo dicht bij huis niet vinden, dus dan maar op de muzikantenbank en jawel hoor, al snel werd Jos van den Heuvel gevonden en de band was geboren.

Wat we gingen spelen was al snel duidelijk… progressieve rock en géén covers.

In 2010 een voorzichtige try-out die goed ontvangen werd, voor ons een reden om er nog harder aan te gaan werken om een avondvullend programma te gaan maken.

Nieuws om even te vermelden, sinds september 2010 is Jos onze drummer weg bij de band op doktersadvies en sinds januari 2011, is er een nieuwe drummer bijgekomen genaamd Sven, dus we zijn weer compleet. Na een succesvolle tijd en het mede realiseren van ons debuut album Tell me heeft Sven aangegeven om zich meer te gaan leggen op een andere muziek stroom.

Na een zoektocht van slechts een paar weken kwamen we Marijn tegen. Een doorgewinterde drummer uit de progrock scene. Sinds medio 2015 vormen Ton Wim Frans Ed en Marijn Argus.